Feestelijke start ‘Deel de Venlose zon’

Op donderdag 12 september 2019 vanaf 18.30 – 20.00 uur vieren wij op feestelijke wijze samen met de partners en bewoners de start van het project ‘Deel de Venlose zon’. Het feestelijke moment bestaat uit een korte presentatie in aanwezigheid van wethouder Marij Pollux. Dit vindt plaats in het gemeenschapshuis De Bantuin, Pastoor kierkelsplein 20 in Venlo.

Aanmelden
Heeft u interesse in het project en wilt u aanwezig zijn? Meld u aan via aanmelden@zonnova.nl.

Wat is het project ‘Deel de Venlose zon’?
De gemeente Venlo, EnergieCoöperatie Samenstroom en de partners van DeeldeZon gaan samen aan de slag met het realiseren van een bijzondere combinatie van energietransitie, mobiliteit en wijkaanpak. Het innovatieve aan dit project zit hem in de combinatie met elektrische deelauto’s, die de opgewekte energie door het gebruik van slimme bi-directionele laadpalen op een duurzame en flexibele manier opslaan en kunnen teruggeven wanneer de vraag naar elektriciteit groot is.

Bekijk hier het videofragment van L1.