Officiële kick-off Deel de Venlose zon

Op donderdagmiddag 12 september vond de kick-off plaats van Deel de Venlose zon bij gemeenschapshuis De Bantuin. Daar werd de elektrische deelauto door wethouder Marij Pollux verbonden met de bi-directionele laadpaal.

De gemeente Venlo, EnergieCoöperatie Samenstroom en de partners van DeeldeZon gaan aan de slag met de uitvoering van ‘Deel de Venlose zon’. Het project combineert zonnedaken, slimme laadpalen en deelauto’s om zo bij te dragen aan de realisatie van energie neutrale buurten en wijken in grensregio’s. Zo ook in Venlo. “Dit project geeft alle mensen in wijken en dorpen van Venlo de gelegenheid om gebruik te kunnen maken van een elektrische deelauto en tevens werken we samen aan onze duurzaamheidsambities,” zo vertelde wethouder Marij Pollux-Linssen tijdens de kick-off.

Meer informatie over het project lees je hier.