Nieuwe matches op RVO’s digitale handelsmissie

24 en 25 september was DeeldeZon onderdeel van de digitale handelsmissie ‘naar’ Antwerpen, omtrent Smart Mobility. Vooral het onderdeel matchmaking viel op en leidde tot vruchtbare nieuwe contacten.

De RVO Handelsmissie had tot doel om ondernemers uit Antwerpen en Nederland met elkaar kennis te maken. Op dit onderdeel werden deelnemers aan elkaar gekoppeld voor 20 minuten, om zo op een laagdrempelige manier kennis te maken.

Partners Alex van der Woerd, Johan Janse waren aanwezig vanuit Nederland en Sophie Loots was aanwezig vanuit België. In de aanloop naar het evenement werd Alex van der Woerd geïnterviewd door de radiozender BNR, waardoor veel deelnemers getriggerd werden om meer te weten over bidirectioneel laden.

Matchmaking & DeeldeZon

Matchmaking lijkt een interessante oplossing tegen het niet meer zomaar ’tegen het lijf lopen’. Nu alle congressen online plaatsvinden, lijkt dit een goede manier te zijn om toch nieuwe partijen te ontmoeten en te enthousiasmeren voor ons project. DeeldeZon onderzoekt daarom de mogelijkheden zelf een matchmakingssessie te organiseren, waarbij we geïnteresseerden – van initiatiefnemer tot raadslid tot ambtenaar tot particulier en van onderzoeker tot student tot ondernemer – de mogelijkheid bieden om op één dag een afspraak in te plannen en 20 minuten te spreken over bidirectioneel laden, zonnedaken op publieke gebouwen en/of deelmobiliteit en waarom de koppeling tussen deze drie aspecten zo interessant is.

Nu al interesse in een gesprek? Neem contact op met Johan Janse (NL)  johan@zonnova.nl  of met Sophie Loots (BE) info@zuidtrant.be