Wandel mee langs de Duurzame Huizenroute op het Hazershof

De wijk Hagerhof-Oost wordt de eerste gas(t)vrije wijk van de gemeente Venlo. Samen met inwoners wordt nagedacht hoe de wijk op een betaalbare manier warm houden zónder aardgas, maar met méér comfort in je huis en in je straat. DeeldeZon is partner van dit kansrijke initiatief. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Wandel op 9 november mee met de Duurzame Huizenroute en bezoek daarna de informatiemarkt.

Op de informatiemarkt legt onze projectleider Paul van de Kanelaar uit hoe DeeldeZon zonnedaken, slimme laadpalen en elektrische deelauto’s aan elkaar koppelt om zo bij te kunnen dragen aan de realisatie van energieneutrale buurten en wijken in Venlo.

DeeldeZon vindt het belangrijk haar gezicht te laten zien op informatiemarkten. Zo wordt op een laagdrempelige manier interesse gewekt voor bidirectioneel laden en gedeelde mobiliteit en bewustzijn gecreëerd omtrent onze intiatieven.