9 oktober opening laadplein in Lelystad

DeeldeZonpartner MijnDomein Energie opent op 9 oktober 2020 een bidirectioneel laadplein in Lelystad. Op dit laadplein staan V2G-laadpalen, waar elektrische auto’s energie terug kunnen leveren aan daarop aangesloten huizen of bedrijfspanden.

De kennis van DeeldeZon komt hierbij van pas. MijnDomein Energie heeft de techniek voor dit laadplein opgezet in samenwerking met i.LECO. De technologie is dezelfde technologie die onlangs is succesvol is gelanceerd in België, Bonheiden. Ook DeeldeZonpartner Over Morgen is onderdeel in de opzet van dit laadplein. We zijn trots op de synergie die ontstaat tussen partners in het uitrollen van projecten. Dit past dan ook in het thema van de opening van het laadplein: “Een duurzame toekomst bereiken we samen”.

Initiatiefnemer Henri de Jong, van Mijndomein, Meine Breemhaar van Mac3Park en wethouder Jacques Schoone openen het laadplein. Daarna geven ze toelichting in de studio van techvlogger Vincent Everts. Verder schuiven ook Marian Mulder (Mac3Park), Roland Ferwerda (Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur, NKL), Marina van Helvoort (Vereniging Elektrisch Rijden), Karina Tiekstra (MyWheels) en Arthur Bennink (Mijndomein Energie) aan.

De opening is live te volgen via het YouTubekanaal van Vincent Everts.

Datum: 9 oktober 2020
Aanvang: 13.30.
Start: 13.45.
Einde: 15.00.