DeeldeZon op bezoek bij Nederlandse ambassade in Antwerpen

Samen met vier andere ondernemers was Johan Janse afgelopen vrijdag namens DeeldeZon te gast bij de Nederlandse ambassadeur in België. Ze bespraken de marktkansen voor Nederlandse ondernemingen in België tijdens een open en informatieve lunch. De ambassadeur sprak met DeeldeZon in het bijzonder over de werking van V2G en het belang van samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen hierin. DeeldeZon werd enthousiast ontvangen.

V2G kan volgens de ambassadeur en de vertegenwoordigers van het Ministerie van Buitenlandse Zaken een werkelijke bijdrage leveren aan de energietransitie in Vlaanderen. Onze boodschap wordt meer en meer gehoord en verspreid: de ambassadeur wil ons steunen in onze missie door ons project onder de aandacht te brengen bij de Vlaamse contacten.

Namens al onze partners bedanken wij de ambassade voor hun gastvrijheid.

Bekijk onze LinkedIn