DeeldeZon op RTLZ 19, 20 en 21 juni!

Dit weekend is DeeldeZon een item op RTL Z, in het programma Doe Maar Duurzaam.

Projectleider Johan Janse vertelt in een korte video over het project DeeldeZon op de Brede Bossche School. Deze zomerweken bouwen we aan de plaatsing van een V2G-laadpaal in ‘s-Hertogenbosch. Deze wordt gekoppeld aan een elektrische deelauto en het zonnedak op de Brede Bossche School. Ufuk Kâhya, wethouder Duurzame mobiliteit, Talentontwikkeling en Welzijn, vertelt in de video waarom juist de brede-scholen een goede locatie zijn voor een DeeldeZonproject.

Data en tijdstippen uitzendingen:
Zaterdag 19 juni 2021 17:30 uur – 18:00 uur
Zondag 20 juni 2021 16:30 uur – 17:00 uur
Maandag 21 juni 2021 7:30 uur – 8:00 uur

 

Over Doe Maar Duurzaam

De uitzendingen van seizoen 15 staan in het teken van duurzaam ondernemen, duurzame technieken en diensten. We bezoeken verschillende ondernemers en initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de mens en het milieu. De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn we met z’n allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzendingen van Doe maar Duurzaam” seizoen 15.